Miriam Holst er uddannet Hovterapeut og ønsker at hjælpe heste med problemer til at få et godt liv.


Miriam er 35 år gammel, oghar arbejdet med heste hele hendes voksenliv, hun har arbejdet 3 år med en beslagsmed i Hamborg, og har der efter selv uddannet sig gennem mange kursuser og her de sidste 3 år taget uddanelsen som Hovterapeut, og det er den vej hun vil fortsætte, hestens velbefindene starter fra hovene af, så det er målet at blive den bedste til at hjælpe hestene uden kemi, men ved den rette behandling af hesten.

Miriam bor lidt uden for Padborg, sammen med sin mand og fem heste, fire hunde og en kat, der er plads til at komme ud og nyde dyrene, og det gør hun hver dag. 

Miriam elsker også gamle biler, hun har alt fra en gammel Golf 1 til en Mercedes autocamper der er 7 år ældre end hende selv.

og hvis der er sol og strand så er hun tilfreds med livet, så snart det er muligt går turen til stranden, Rømø, kegnes eller en ny strand, bare der er sol og saltvand, så er livet vær at leve

www.therapiestall-weserlauf.de


Petra Wieland Har stået for Miriams uddandelse og er stadig hennes samarbejdspartner i svære tilfælde, eller hvis hesten skal på klinik, hvis det er nødvendig.

Du kan se meget mere på hendes hjemmeside, og hvis der er noget du ikke forstår forklarer vi dig det meget gerne.


Hvorfor har vi valgt Explora Boots


Efter at have prøvet alt hvad der er på marked i dag, taget på kursus i Tyskland for at lære alt om de boots der er på marked i dag, er der min opfattelse at det er de bedste der er på marked lige nu, de bliver lavet i Spanien af et firma der går meget op i at deres boots er de bedste du kan få, der er mange justerings muligheder og sålen fåes i 8 størelser, så de kan bruges på ca. 80% af alle heste.

Videoer


Om kort tid vil der komme danske videoer der viser hvordan man justerer og monterer boots og hvor dan man får mest ud af sine boots.